Blog

Problémamegoldó készség fejlesztése

2020.12.21 08:00

 A problémamegoldó  készséget fejlesztő játékok szerepe

 A problémamegoldó készség fejlesztésével segíthetjük a gyermekeinknek, hogy jó döntést legyenek képesek meghozni. Ez egyáltalán nem könnyű feladat. Ha körülnézünk a környezetünkben, biztos találunk legalább egy felnőttet, aki nehezen kezeli a problémákat. 

 
Megtorpan vagy teljesen tanácstalanná válik egy váratlanul elé kerülő akadály előtt. Van, aki kihívást lát egy "problémában" és rövid mérlegelés után azonnal tudja mit kell cselekednie. És sajnos van olyan felnőtt is, aki nem túl jó példát mutatva a gyermekeknek, dühösen reagálnak le egy szituációt tehetetlenségük miatt.

Hogyan tudunk segíteni a gyermekünknek abban, hogy jó döntéseket hozzon?

Hogy megálljon és gondolkodjon, mielőtt cselekszik? Ehhez hívjuk segítségül a kicsiknek és nagyoknak már egyaránt jól ismert Smart Games termékcsaládot.
A Smart Games logikai játékok a kisebbeknek tökéletes a szülőkkel vagy a nagyszülőkkel való időtöltésre, de kihívással teli perceket tölthetnek el velük a nagyobb gyermekek (akár a felnőttek) is. Több nehézségi szinten, számos játékos feladat várja a logika bajnokait. Ha elakadnátok, semmi baj! A feladatok megfejtését megtaláljátok a feladványfüzet végén.
Ide kattintva tudjátok megnézni TERMÉKAJÁNLÓnkat:
További érdekes tartalmakért keress minket facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/www.gyerekfejleszto.hu
Jó játékot, kellemes időtöltést kívánunk!
kandh_v2