Blog

 A Figyelem, mint Szuperképesség
 GYEREKFEJLESZTŐ-KÉSZSÉGFEJLESZTŐ MŰHELY

 
 A hétköznapokban bele sem gondolunk, de a figyelem az a     szuperképességünk, aminek segítségével, szelektáljuk a minket érő   ingereket és ami lehetővé teszi számunkra a hatékony tanulást.
 Ebből a cikkből megtudhatod mire tesz képessé a figyelem, és   hogyan fejleszthetjük ezt a szuperképességet lépésről-lépésre!

 Mit tegyek, ha a gyerekem túl sokat   ül a számítógép előtt?

 A manuális - vagy ma már nevezzük offline játékoknak - és a közös játék   mindig válasz lesz a kérdésre, hogy miért? 
 Olvasd el mivel segítheted nagyban gyereked fejlődését és hogyan tarthatsz   egy egészséges szintet a számítógépes játékidőben!
 

 Mit csináljunk a gyerekekkel esős időben? - 10 elme   tornáztató és kreatív játék, rossz idő esetére


 Esik az eső és a kinti játékra nem sok esély van? Semmi gond, gondolkodtató feladványokhoz és   izgalmas agytornához ez az idő is tökéletes!
 Az egyedül, és együtt is játszható logikai és készségfejlesztő játékok, nem csak a gyerekeknek, de   még a felnőtteknek is bőven tartogatnak kihívásokat. 

 Ezekkel a játékokkal megmozgathatjátok az elméteket és szabadjára engedhetitek a   kreativitásotokat.

 Nézd meg a játék videókat és leírást a weboldalon, jó játékot!

 

 Stressz csökkentése játékkal - Lazítsunk együtt!

 Előfordul, hogy akár szülőként, akár gyerekként időről időre felgyülemlik bennünk a feszültség.
 Miért is ne próbálnánk meg közösen feloldódni egy örömteli és szórakoztató játék hevében? 
 Csak vegyük elő a kedvenc játékainkat, amik biztos kikapcsolódást ígérnek! 

 Néhány tipp és ötlet olyan játékokhoz, amiket az egész család közösen játszhat! Minden korosztály   számára, a nagyobb srácoktól egészen az 1-2 éves csöppségekig megtalálhatod nálunk a közösen is játszható játékokat!

2024.02.22 09:08

 Mi a játék szerepe gyermekünk fejlődésében?

 A gyerekek számára a játék az egyik legfontosabb   tevékenység. Ezen keresztül tapasztalja meg a   körülötte lévő világot, ismereteket szerez, és   ezenát   dolgozza fel az eseményeket. A játék a   gyermeki   tevékenységnek egyik megnyilvánulási   formája, amely   a   fejlődő gyermek életében semmi   mással nem   pótolható.   A kisgyermek számára a   fejlődés alapvető   tényezője, és ez tevékenységének   fő formája is.

 
Smart Games logikai készségfejlesztő játékok, Smartmax kisebbeknek és a Geosmart mágneses építőjátékok

A kártya az egyik legjobb társasjáték!

Talán nincs is olyan ember, aki ne kártyázott volna már életében. Kártyajátékot játszhatunk utazás közben, családi hétvégéken, osztálykirándulásokon, szülinapi zsúrokon, nyaraláskor a strandon, csapatépítő tréningeken és még sorolhatnánk.

A képen a Top Spot kártyajáték látható.

Építőjátékot csak fiúknak?

Tévedés azt hinni, hogy építeni, az elemeket rakosgatni, pakolni csak a fiúk szeretnek! Az építőjátékozás személyiségformáló tevékenység, meghatározó szerepe van óvodás korban.A konstruálás, alkotás, átmenet a játék és a munka között, így minden gyerkőcnek szükséges, hogy találkozzon ezzel a játékformával.

Teljes Geosmart kínálatunk itt található.

 A problémamegoldó  készséget fejlesztő játékok szerepe

 A problémamegoldó készség fejlesztésével segíthetjük a gyermekeinknek, hogy jó döntést legyenek képesek meghozni. Ez egyáltalán nem könnyű feladat. Ha körülnézünk a környezetünkben, biztos találunk legalább egy felnőttet, aki nehezen kezeli a problémákat. 

 A finommotorikus képességeket fejlesztő játékok szerepe       gyermekünk fejlődésében.


Minden családban kitüntetett szerepe van a gyermekeknek. Napjainkról már elmondható, hogy rengeteg minden szolgálja gyarapodásukat, egyebek mellett játékok sora lett azért kitalálva, hogy a gyerekeket szórakoztassa. De nem csupán ennyi a játékok szerepe.

A teljes gyerekpuzzle kínálatot itt találod!

kandh_v2