Bemutatkozó

A Gamer Café Kft. 2004-ben alakult, egy testvérpár családi vállalkozásaként.

Küldetésünk, hogy a társasok területén az ismeretet folyamatosan bővítsük, a szülőknek segítséget nyújtsunk ahhoz, hogy gyermeküknek megfelelő játékot válasszanak.

Taníts Játszva! - Minden, ami fejleszt!

A játék a gyermeki tevékenységnek egyik megnyilvánulási formája, amely a fejlődő gyermek életében semmi mással nem pótolható. A kisgyermek számára a fejlődés alapvető tényezője, és ez tevékenységének fő formája is.

A mindennapi életben is megfigyelhetjük, hogy egy-egy játékot hosszú éveken át, szinte több életkori szakaszban is szívesen elővesznek a gyerekek. Az egyes életszakaszokban változtatásokkal, új szabályokkal, módosításokkal használják ezeket.

Mire is jó még? A személyiség alakulására is nagy hatással van: elősegíti a nevelésnek, a harmonikus fejlett személyiség pozitív vonásainak kialakítását, fejlesztését.

Fontos nevelési eszköz is, mivel a felszabadult légkörben a gyermek mindig őszintén viszonyul környezetéhez, jellembeli tulajdonságait nem tudja leplezni, annak értékei és hiányosságai önkéntelenül, szabadon nyilvánul meg.

Azért, hogy a fejlődést, a szükséges fizikai és pszichikai hatásokat elérhessük, minden szülőnek ismernie kell a különböző korú gyermekek testi és szellemi fejlődésének sajátosságait, fejlettségi szintjét.

Mi a játék szerepe gyermekünk fejlődésében?

Számukra az egyik legfontosabb tevékenység. Ezen keresztül tapasztalja meg a körülötte lévő világot, ismereteket szerez, és ezen át dolgozza fel az eseményeket.
Több területen is fejlesztő hatásúak egyszerre. Nagyszerű, hogy általuk úgy van lehetőségünk fejleszteni gyermekeink kicsi elméjét, hogy észre sem veszik, hiszen csupán játszanak. Amennyiben társast vásárolunk, érdemes a szabály elolvasása előtt csupán a részeket megtekinteni. Ebben az esetben számos egyéb felhasználási mód is eszünkbe juthat, amit a szabály nem tartalmaz. A játék használata során nem fontos mindig meghatározni azt, hogy ki nyert. A lényeg az, hogy az együtt töltött időt élvezzétek és motiváló erejét kihasználva a fejlesztés hatékonyságát növeljétek.


Hogyan válasszd ki a megfelelőt?

Szülőként gyakran nehéz jó játékot választani a gyerekeknek. Valamelyik kisfiú ragaszkodik a vonatokhoz, a kotrógéphez, kislányként az unikornisokhoz vagy éppen egy nagyon kedvelt meseszereplőhöz. Ezek nagyrészben korlátozzák a lehetőségeket, hiszen ha olyan dobozt lát a gyerkőcünk, amin nincs az imádott figura, még az is lehet, hogy hozzá sem nyúl.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ajánlóinkkal segíthessünk megkönnyíteni a választást ebben a folyamatosan bővülő forgatagban.

Ellentétben a közfelfogással, a játékok azonban nem csak a gyerekek egyedüli kiváltsága. A kínálatunkban szereplők között az egész család talál magának megfelelőt, korra, nemre való tekintet nélkül. Sok örömöt, nevetést és izgalmat tartogat mindenki számára a közösen töltött idő.

Csak ünnepnapokon?

A játék csábítása akkor a legnagyobb, amikor megkapjuk. És mikor kapunk általában? Karácsonykor, vagy amikor születésnapunk van: ezek a játék hagyományos ünnepnapjai. De nem csak azért játszunk, mert valamilyen alkalom van! Hiszen moziba sem csak akkor járunk, amikor Golden Globe, vagy Oscar díj átadás van. Miért is játszanál évente csak egyszer vagy kétszer? Arra szeretnénk rávilágítani vagy vágyat kelteni az emberekben, hogy több alkalmat is találhatunk arra, hogy értemes, hasznos időt fordítsunk egymásra. Hogyan, hol és mikor? Itt felsorolnánk néhányat...

Egy este a barátokkal
Egy közösen eltöltött este során eredeti ötlet lehet meglepni a barátaidat egy társassal. Változatosabb, interaktívabb és szórakoztatóbb lehet, mint egy éjszakai mozifilm. Mindenki jobban szeret magáért izgulni, mint a filmvásznon egy ismeretlenért, és itt mindenki magáért küzdhet. Egy-egy ilyen alkalommal kedvet kapnak új játékosok is, és nemsokára meglátod, a barátaid fognak megkérni vagy szervezni éjszakába nyúló partikat!

Adjuk ajándékba!
Akadnak alkalmak, amikor virágot illetve bort illik adni. De vajon minek örül legjobban a megajándékozott? A nyolcadik üveg bornak, vagy inkább valami személyre szóló ajándéknak? Ha a megajándékozandót jól ismered, akkor biztosan találsz egy olyan játékot, amely az érdeklődési körének megfelelő! Ráadásnak ez az ajándék sokkal tartósabb, sokáig fognak rá emlékezni és érdekesebbé teszi az ünnepet!

Egy borús, esős napon vagy álmatlan éjszakán
Egy előre jól megtervezett kerti parti szórakozását elronthatja a természet. Azonban sütni a tűzhelyen is lehet, és amíg a többiek az ételre várnak, addig előkerülhet valamelyik játék is. Már csak az a kérdés, melyiket válasszátok, amely mindenkinek tetszhet?

Nyaralás közben
A bográcsgulyás, a barbeque készítése közben vagy délután a vízparton, baráti társaságban kint a levegőn pompás alkalom, hogy a pihenés perceit feldobjuk egy-két partival.

Lepd meg magadat, barátaidat és családodat egy új szórakozással! Játékra fel!

kandh_v2